Preselili smo se

Preselili smo se v Medicinski center Vila Urbana na Barvarski stezi 4, Ljubljana. Lokacija je v strogem centru mesta Ljubljane, zraven Zmajskega mostu, Centralne tržnice Ljubljana in nove Pravne fakultete.

Pacienti lahko parkirate v garažni hiši Kapitelj, iz katere je direktni dostop z dvigalom v pritljičje Medicinskega centra, kjer se nahajamo. Dostopni smo tudi z mestnim avtobusom, ki vozi do centralne Ljubljanske trznice pred Šentjakobskim gledališčem ali pa tik pred Zmajskim mostom na Resljevi ulici, z obeh lokacij je peš od mestnega avtobusa do nas okoli 5 min.

Če prihajate s centralne Avtobusne postaje pojdite po Resljevi cesti čez Zmajski most, za mostom pa zavijte na levo na Poljanski nasip. Na Poljanskem nasipu boste videli vhod v garažno hišo Kapitelj, iz katere je direktno dvigalo v Medicinski center in naš kirurški center, ali pa peš malo naprej na desni v ožjo ulico Barvarska steza, ta je dostopna samo peš, avtomobili po njej ne smejo voziti. Vhod v Medicinski center je na koncu Barvarske steze na levi strani.

Peš iz centralne avtobusne postaje je okoli 30 min počasne hoje, z avtomobilom pa 5 do 10 min, odvisno od prometa na Resljevi ulici. Če prihajte z avtom, je najbolje da parkirate v Garažni hiši Kapitelj, saj je dostop do Medicinskega centra Vila Urbana in s tem Očesni kirurški center dr Pfeifer dostopen z direktnim dvigalom ali stopnicami, ki vodi do pritličja, kjer se nahajamo.

slika-2