Smo akreditirani

Očesni kirurški center dr. Pfeifer je pridobil Akreditacijo s strani American Accreditation Commission International (AACI)  po International Acreditation Standards for Healthcare Organisations of the AACI Healthcare, USA, kar dodatno zagotavlja najvišjo stopnjo kakovosti in varnosti storitev.

Pridobili smo tudi certifikat ISO 9001 2008 v okviru Quality service ter EN 15224 Certified v okviru AACI certifikatov, vse  za področje Specialistične kirurške in ambulantne storitve na področju oftalologije.

Vsi postopki so standardizirani, zato je možnost napake minimalna, storitev pa na najvišji možni ravni. S pridobitvijo mednarodne akreditacije smo se tako uvrstili med najprestižnejše in najuspešnješe očesne kirurške centre na svetu. Vsi centri na svetu, ki imajo pridoblejno tovrstno akreditacijo, morajo zadostiti zelo visokim standardom, ki zadevajo tako vodenje centra, tehnološke opreme, ambulantnih prostorov, operacijskih dvoran, strokovnega kadra vseh sodelujučih pri timskem delu kot tudi samo strokovno izvedbo vseh pregledov in posegov. Na pridobljeno akreditacijo smo kot celotem tim zelo ponosni, saj tako nudimo res najboljše vsem našim pacientom.

 

 

certifikat
5
1
aacigold
aaciiso

Dodaj odgovor