Lokacija

Barvarska steza 4
1000 Ljubljana
Tel: 00386(0)1 320 73 00
e-mail: schma@siol.net

Interaktivni ogled Očesnega kirurškega centraKlikni za interaktivni ogled

Lokacija je v strogem centru mesta Ljubljane, zraven Zmajskega mostu, Centralne tržnice Ljubljana in nove Pravne fakultete.

Pacienti lahko parkirate v garažni hiši Kapitelj, iz katere je direktni dostop z dvigalom v pritličje Medicinskega centra, kjer se nahajamo. Dostopni smo tudi z mestnim avtobusom, ki vozi do centralne Ljubljanske tržnice pred Šentjakobskim gledališčem ali pa tik pred Zmajskim mostom na Resljevi ulici, z obeh lokacij je peš od mestnega avtobusa do nas okoli 5 min.

Če prihajate s centralne avtobusne postaje pojdite po Resljevi cesti čez Zmajski most, za mostom  zavijte na levo na Poljanski nasip. Na Poljanskem nasipu boste videli vhod v garažno hišo Kapitelj, iz katere je direktno dvigalo v Medicinski center in naš kirurški center, ali pa peš malo naprej na desni zavijete v ožjo ulico Barvarska steza, ta je dostopna samo peš, avtomobili po njej ne smejo voziti. Vhod v Medicinski center je na koncu Barvarske steze na levi strani.

Peš iz centralne avtobusne postaje je okoli 30 min počasne hoje, z avtomobilom pa 5 do 10 min, odvisno od prometa na Resljevi ulici. Če prihajate z avtom, je najbolje, da parkirate v Garažni hiši Kapitelj, saj je dostop do Medicinskega centra Vila Urbana in s tem Očesni kirurški center dr. Pfeifer dostopen z direktnim dvigalom, ki vodi do pritličja, kjer se nahajamo ali po stopnicah.

 

Iz smeri Železniška postaja Ljubljana

Resljeva cesta – smer Zmajski most
Zmajski most – smer Palača Kapitelj
Palača Kapitelj – smer Očesni kirurški center Pfeifer, Barvarska steza 4

Iz smeri Ambrožev trg

Ambrožev trg – smer Poljanski nasip
Poljanski nasip – smer Palača Kapitelj
Palača Kapitelj – smer Očesni kirurški center Pfeifer, Barvarska steza 4

Dodaj odgovor